Thuis

Zhengzhou Myth Amusement Equipment Co. Ltd Fabrieksreis

China Zhengzhou Myth Amusement Equipment Co. Ltd certificaten
China Zhengzhou Myth Amusement Equipment Co. Ltd certificaten
Vangst vandaag! Greep het vast! De notulen en de seconden van vandaag, allen moeten een verschil maken, vorderen, beklimmen!

—— Larissa

Yesterday is geschiedenis. Morgen is een andere dag. Wat gisteren verbindt en morgen vandaag is. Ik hoop u vandaag strak in uw hart kunt houden!

—— Sophia

Succesvol wilt u zijn? Vraag een persoon die bij het schaatsen hoe te om het goed is te doen, zal hij aan zeer eenvoudig u zeggen: de „daling neer, staat“ is succes op! Ik wens u succes in het Nieuwjaar!

—— Caiden

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6 7 8
Zhengzhou Myth Amusement Equipment Co. Ltd Zhengzhou Myth Amusement Equipment Co. Ltd Zhengzhou Myth Amusement Equipment Co. Ltd Zhengzhou Myth Amusement Equipment Co. Ltd Zhengzhou Myth Amusement Equipment Co. Ltd Zhengzhou Myth Amusement Equipment Co. Ltd Zhengzhou Myth Amusement Equipment Co. Ltd Zhengzhou Myth Amusement Equipment Co. Ltd
Productiefabriek
Productiefabriek
Fabriek
Golfauto
bezienswaardigheden bezoekende auto
AUTO
Ongebaande Trein
F

Productiefabriek

Productiefabriek

Fabriek

Golfauto

bezienswaardigheden bezoekende auto

AUTO

Ongebaande Trein

F

  • lopende band

    Opgericht in 2008, is Co. van het het vermaakmateriaal van de zhengzhoumythe, Ltd één van de eerste ondernemingen in de industrie van het het vermaakmateriaal van China en een professionele fabrikant die het onderzoek, de ontwikkeling, het ontwerp, de productie en de verkoop van groot, middelgroot en klein nieuw vermaakmateriaal integreert. Na jaren van ononderbroken inspanningen en zelf-verbetering, heeft een sterk ontwerp, installatie, nu onderhoud en andere technische capaciteit. Het bedrijf heeft de technologie van het hoge precisielassen en oppoetsende en snijdende technologie, het perfecte gebruik van de recentste technologie beheerst, om het spelproducten van uiterst nauwgezette, vertrouwelijke kinderen te creëren.

     

     

Contactgegevens
Zhengzhou Myth Amusement Equipment Co. Ltd

Contactpersoon: Mr. DENG KAN

Tel.: +86-15343711363

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)